NOVA OKREPITEV V TRENERSKEM ŠTABU!

  • Avg 28, 2023
  • Tjaša
  • Novice
  • 356

Pred začetkom nove sezone smo se okrepili na trenerskem položaju, in sicer smo podpisali pogodbo s kondicijskim trenerjem – Jernejem Pejanovićem!

Jernej je 28-letni Novomeščan, ki ima opravljeno izobraževanje trenerja powerliftinga – troboj moči, vseskozi pa svoje znanje na področju telesne priprave še nadgrajuje. Vzporedno z našim klubom, bo še naprej deloval v KK Krka, kjer svoje uspešno delo na področju kondicijske, telesne priprave z mlajšimi selekcijami kluba opravlja že zadnje tri sezone.

Individualno sodeluje tudi z eno boljših hrvaških košarkaric, Nino Dedić, ki si že vrsto let igra v različnih evropskih klubih. To poletje je sodeloval tudi z našo košarkarico Iro Trontelj.

Jernej Pejanović je ob prihodu v naš klub povedal:

“Najprej bi se zahvalil klubu za izkazano zaupanje. Z individualnim delom s košarkaricami sem se v preteklosti že srečeval, bo pa to moja prva izkušnja z delom v ženskem klubu. Veselim se te priložnosti in nabiranja novih izkušenj. Verjamem, da lahko s skupnimi močmi novomeško žensko košarko pripeljemo še stopnico višje.”