NAJMLAJŠA SELEKCIJA KLUBA NA PRVEM TURNIRJU DO DVEH ZMAG!

  • Mar 13, 2022
  • Tjaša
  • Novice
  • 9

Dekleta U11 so najmlajša aktivna selekcija kluba, ki je danes na domačih tleh otvorila sezono pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije. Zadnji dve sezoni sta bili izredno neprizanesljivi do te selekcije, saj sta bili zaradi korona virusa odpovedani.

Prvo tekmo so dekleta odigrala proti sovrstnicam iz Litije. V začetku srečanja je bilo pri mladih košarkaricah čutiti nekoliko nervoze, kar se je odražalo na številnih zgrešenih metih. Prva četrtina se je točkovno zaključila povsem izenačena. V nadaljevanju srečanja so se Krkašice znebile uvodne treme in so prikazale zelo všečno ter učinkovito igro v napadu in obrambi. Dobile so vse preostale tri četrtine ter se zasluženo veselile svoje prve zmage!

KRKA – LITIJA 11:5 (2:2, 3:1, 3:1, 3:1)

FOTOGALERIJA

Na drugem srečanju so Novomeščanke že od prve minute zaigrale sproščeno in povsem nadigrale nasprotnice, saj so dobile prav vse četrtine srečanja. Točkovanje po pravilniku krovne organizacije potekala na način, da se ekipi, ki dobi četrtino podeli tri točke, poraženi ekipi pa se dodeli točko, v primeru neodločenega izida pa se obema ekipama dodeli po dve točki.

KRKA – GROSUPLJE 12:4 (3:1, 3:1, 3:1, 3:1)