MINI POKAL: KRKAŠICE OSVOJILE BRONASTO MEDALJO!

  • Mar 06, 2022
  • Tjaša
  • Novice
  • 6

Kot smo že poročali, je danes v Mariboru potekal zaključek Mini pokala. V tekmi za tretje mesto so se Krkašice pomerile proti ekipi Janine iz Rogaške Slatine.

Tekma je bilo vseskozi izredno zanimiva in izenačena. Krkašice so bile sicer ves čas v rahli prednosti, vendar je bila tako minimalna, da so morale ostati osredotočene in niso smele popuščati niti za trenutek. Varovanke trenerja Matije Frančiča so prikazale izredno borbenost in veliko željo po zmagi, kar je na koncu vodilo k končni zmagi ter osvojitvi bronaste medalje!

JANINA – KRKA 54:57 (13:16, 11:13, 14:13, 16:15)

Postava in strelke Krke: Čengija 2, Šiško 13, Černe D. 13, Prosinečki 4, Dobrovoljc, Jazbec 21, Đapa 4, Šutar, Počrvina, Pajk, Božunović, Černe N.

STATISTIKA TEKME

FOTOGALERIJA

POSNETEK TEKME

Krkašica Tara Jazbec je bila izbrana v najboljšo peterko zaključnega turnirja!

Matija Frančič, trener ŽKK Krka

”Obema ekipama čestitam za odlično tekmo. Zelo sem ponosen na svoje igralke. Proti Janini smo v letošnji sezoni dvakrat že igrali, vedeli smo od kje nam preti največja nevarnost in na tekmo smo se dobro pripravili. Pri teh mladih dekletih odločata predvsem večja želja in borbenost. To smo na treningih v zadnjih dneh večkrat poudarjali in danes je bilo to odločilno. Sezone še ni konec. Smo v položaju, ko se lahko uvrstimo med šest najboljših ekip in naredili bomo vse, da nam to uspe.”