FINAL 4: ČLANICE ZA VIKEND V BORBO ZA OSVOJITEV NASLOVA

  • Maj 17, 2023
  • Tjaša
  • Novice
  • 134

Vikend, ki je pred nami bo za naš klub izredno pomemben, saj se članice odpravljajo v Zadar, kjer bodo nastopile štiri najboljše ekipe v mednarodni LWB-Extra ligi.

Na zaključni turnir so se poleg naših košarkaric uvrstile še ekipe Kranjska Gora – Jesenice, KOŠ Celovec in gostiteljica turnirja, ekipa Zadra. V soboto, ko bosta odigrali polfinalni tekmi, se bodo Krkašice pomerile proti avstrijski ekipi iz Celovca.

Varovanke trenerja Saša Rebernika so v rednem delu tekmovanja zabeležila enajst zmag in doživele tri poraze, enega izmed njih jim je zadala prav ekipa iz Celovca. Naša ekipa se na zaključni turnir odpravlja kot aktualna prvakinja lige, vsekakor so dekleta motivirana in odločena, da obdržijo ta laskavi naziv ter se domov vrnejo s pokalom in medaljami najžlahtnejšega leska.

RAZPORED ZAKLJUČNEGA TURNIRJA:

SOBOTA, 20. 5. 2023- POLFINALNI SREČANJI

18:00 KRKA – KOŠ CELOVEC

20:00 ZADAR PLUS – KRANJSKA GORA JESENICE

NEDELJA, 21. 5. 2023

16:00 – TEKMA ZA 3. MESTO

18:00 -FINALE

Svoje misli je pred nastopom na zaključnem turnirju strnil tudi trener Sašo Rebernik:

“V Zadar odhajamo z željo, da obranimo naslov prvakinj mednarodne LWB – Extra lige. Odigrali smo dobro sezono, dobro smo tudi trenirali in kot ekipo napredovali. Na turnir odhajamo neobremenjeni, z željo po čim boljših igrah. Želimo si, da bo to obrestovalo dober rezultat.”