17. SREČANJE KRKINIH SPONZORIRANCEV

  • Mar 31, 2023
  • Tjaša
  • Novice
  • 291

V Krki, tovarni zdravil, je potekalo tradicionalno, že 17. srečanje sponzorirancev, katerih se redno udeležujemo tudi v našem klubu. V letošnjem letu je posebno priznanje prejela Ira Trontelj!

Tema letošnjega srečanja je bila zavzetost kot vrednota, ki pomembno prispeva k vrhunskim rezultatom in uspehu tako v podjetjih kot tudi v športu in umetnosti. Gost na slovesni podelitvi je bil smučarski skakalec Cene Prevc, ki je uspeh kariere dosegel lani s srebrno medaljo na ekipni tekmi smučarjev skakalcev na zimskih olimpijskih igrah v Pekingu.

Tudi v letošnjem letu so podelili različna priznanja mladim, nadobudnim športnikom, ki poleg športnih dosežkov izstopajo tudi po različnih vrednotah. Iz klubov so prejeli utemeljene prijave z obrazložitvami, ki govorijo o velikem potencialu mlade generacije. Krkina komisija za izbor talenta leta se je zato odločila, da si vsi predlagani zaslužijo priznanja za uspešnost na tekmovanjih, za spodbujanje k sodelovanju, pošteni igri, zdravi tekmovalnosti, spoštovanju in strpnosti ter za dejavno predstavljanje sponzorja. Posebno priznanje je iz rok predsednika uprave in generalnega direktorja g. Colariča, zasluženo prejela naša košarkarica Ira Trontelj!

Priznanje Krkin talent leta so prejeli Gašper Pureber iz Atletskega kluba Krka Novo mesto, Vid Trajkovski iz Novomeškega simfoničnega orkestra in Glasbene šole Marjana Kozine Novo mesto, Žak Eržen iz Kolesarskega kluba Adria Mobil Novo mesto in Tija Kastelic iz Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto.

Za dolgoletno uspešno delo in izjemen prispevek k razvoju na področju kulture in športa so podelili 9 Krkinih zahval najprizadevnejšim mentorjem, učiteljem, trenerjem in predstavnikom klubov in društev.

Zaradi vsestranskosti na različnih področjih delovanja in osebnih vrednot so letos prvič podelili naziva Krkina super punca in Krkin super fant leta. Nadeli so ju Živi Tomažič iz Gimnastičnega društva Novo mesto in Galu Medvedu iz Moškega odbojkarskega kluba Krka Novo mesto.