Velikonočni turnir "Rudolfovo 2015"

Ženski košarkarski klub Krka bo v ponedeljek, 6. 4. 2015, pripravil mednarodni košarkarski turnir "Rudolfovo 2015". Organizacija turnirja bo potekala v okviru praznika Mestne občine Novo mesto in Rudolfovih tednov športa.

.

Na turnirju bodo sodelovale mlajše deklice ekip Vipave, Trešnjevke iz Zagreba in Krkašice, ki bodo nastopale z dvema ekipama.

Razpored turnirja za mlajše deklice – igrišče B:

  • 1. Tekma: ŽKK KRKA (zelene) – ŽKK VIPAVA ob 9:30.
  • 2. Tekma: ŽKK KRKA (bele) – ŽKK TREŠNJEVKA 2009 ob 10:30.
  • Tekma za 3. Mesto: PORAŽENKE 2. IN 2. TEKME ob 11:45.
  • Finalna tekma: ZMAGOVALKE PRVE IN DRUGE TEKME ob 12:45.

Igra bo prilagojena turnirskemu sistemu, vsaka ekipa mora nastopati z najmanj 10 igralkami. Igralni čas bo omejen na 4 x 8 minut z dve minutnim odmorom med vsako četrtino. V primeru podaljška bo le-ta trajal tri minute. V prvi četrtini nastopa ekipa A (pet do šest igralk), v drugi četrtini nastopa ekipa B (pet do šest igralk, ki niso nastopile v prvi četrtini), v tretji in četrti četrtini pa nastopa mešana ekipa. 

Turnir bo potekal v športni dvorani Marof s pričetkom ob 9.30, podelitev pokalov in nagrad najboljšim ekipam pa bo predvidoma ob 14.00.

Istočasno kot mlajše pionirke se bodo na igrišču A, med seboj pomerile najmlajše deklice, ki obiskujejo šolo košarke na osnovnih šolah Grm, Drska, Šmihel, Center, Bršljin in Vavta vas.

Krkašice in trenerji bodo tako tudi med prazniki zelo aktivni. Vabljeni, da si ogledate podmladek našega kluba in navijate za naša dekleta! 

 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO