BOŽIČNI TURNIR NOVO MESTO 2014 ZA KOŠARKARICE

Ženski košarkarski klub Krka je v okviru sodelovanja z mestom Zadar pripravil »Božični turnir Novo mesto 2014«, mednarodni košarkarski turnir za mlajše in starejše deklice. Turnirja se je udeležilo šest ekip, in sicer po dve ekipi Zadra, Celja in ŽKK Krka.

skupinska

.

Turnir pri starejših deklicah je bil izredno izenačen. V prvi tekmi je namreč ekipa Zadra premagala ŽKK Krka, nato pa so Novomeščanke uspele prepričljivo premagati vrstnice Athlete Celja. V zadnji tekmi je Celjankam uspelo premagati Zadar. Zaradi najboljšega razmerja med danimi in prejetimi koši so končno 1. mesto osvojile igralke ŽKK Krka, druge so bile predstavnice ŽKK Zadra in tretje ŽKK Athlete Celje. Za najboljšo igralko turnirja je bila izbrana Ines Kastelic iz ŽKK Krka, najboljša strelka pa je bila Nika Jelenković iz Zadra.

ines kastelic igralka

Pri mlajših deklicah U-13 so prvo mesto osvojile igralke ŽKK Athlete Celje, ki so zmagale na obeh srečanjih. Krkašice so premagale Zadar in osvojile končno drugo mesto. Najboljša strelka in igralka turnirja je bila Tori Šporar iz Celja.

krka igra

Igralke Zadra so v Novem mestu preživele tri dni. Za njih so zelo lepo poskrbeli starši igralk ŽKK Krka. Poleg košarkarskega znanja so prvi dan obiska svoje sposobnosti pokazale tudi na drsališču v centru Novega mesta, zadnji dan pa so odigrale še dve dodatni prijateljski tekmi z Novomeščankami.

 

ekipa

 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO