NAŠE NAJMLAJŠE IGRALKE PRVIČ SKUPAJ NA TURNIR 

Deklice, rojene letnika 2004 in mlajše, ki so del ŽKK Krka U11 in jih vodi Matjaž Cerkovnik, so prvič odšle na turnir - kot ekipa (doslej so namreč trenirale po posameznih šolah). Turnir, ki ga je v Slivnici pri Mariboru organizirala Košarkarska šola Sanija Bečirovića, je bil namenjen druženju generacij, deklic in dečkov, tako da rezultati niso bili najbolj pomembni.

.

Naše najmlajše so odigrale tri tekme, eno z dekleti iz Maribora, ki so jo po napeti končnici izgubile z 20:23, ter dve tekmi z dečki iz šole Sanija Bečirovića Maribor in Šentjur. "Čeprav so bili dečki močnejši, pa velja dodati, da so dekleta pokazala veliko borbenost in povezanost, kljub temu da so prvič igrala skupaj, saj so do sedaj trenirala po šolah. Tokrat pa smo šli prvič kot selekcija ŽKK Krka U11, ki bo januarja začela nastopati v državni ligi, kmalu začnemo tudi s skupnimi treningi," je dejal trener Cerkovnik.

Tokrat so bile v ekipi: Vana Bašić, Mala Malenšek, Nika Fišter,  Neja Adamič, Ana Marija Novina,  Aljana Živkovič, Lea Judež, Helena Avbar, Maša Konček, Mojca Klemenčič, Zala Šmiderer in Julija Jaklič.

U11    TURNIR U11

TURNIR U-11    TURNIR U 11 - 2

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO