VESEL BOŽIČ IN SREČNO 2015!

Ženski košarkarski klub Krka se vsem staršem, podpornikom in ljubiteljem ženske košarke zahvaljuje za sodelovanje in izkazano zaupanje pri razvoju kluba. Da je tudi ženska košarka "zakon", dokazujejo številne mlade igralke, ki že dosegajo odmevne športne rezultate. Vabljene tudi ostale mlade igralke, ki se želite seznaniti s to lepo igro. 

V Novem letu, naj se vam izpolnijo vsa pričakovanja, naj bo športnih uspehov čim več in naj vam prinesejo mnogo osebnega zadovoljstva! Srečno 2015 vam želi Ženski košarkarski klub Krka!

srecno

.

PREGLED LIGAŠKIH TEKEM MINULEGA VIKENDA

Igralke Ženskega košarkarskega kluba Krka so bile v minulem vikendu polovično uspešne. Članice in mladinke so klonile pri gostujočih ekipah, kadetinje in starejše pionirke pa so na domačem parketu slavile novi zmagi.

.

Preberi več

KRKAŠICE V MINULEM VIKENDU DO DVEH ZMAG

Izbrane vrste Ženskega košarkarskega kluba Krka so minuli vikend dosegle dve zmagi in štiri poraze. Do zmag sta prišli ekipi mladink in mlajših pionirk, ostale selekcije pa imajo možnost »popravnega izpita« že v prihajajočem vikendu.

.

Preberi več

KRKAŠICE TUDI NA DRUGI POKALNI TEKMI DO ZMAGE

Članska ekipa ŽKK Krka je tudi na povratni tekmi proti ljubljanski Iliriji slavila zmago. Varovanke trenerja Michela Bordeliusa so si na prvi tekmi v Ljubljani priigrale zmago z devetimi točkami naskoka, v torek pa so v Marofu zmagale z 71:56 in tako napredujejo v drugi krog Pokala Slovenije.

.

Preberi več

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO