Uspešen tudi All Stars 2017 EXTRA LIGE!

Minulo soboto se je v Trbovljah odvijal All Stars 2017 Extra lige LPI.SI. Pred vrhuncem turnirja, ki se je zaključil s tekmo članic, sta pred tem sledili še tekmi mlajših in starejših pionirk.

extra liga

V tekmi zvezd članske kategorije so za ekipo Oranžnih nastopal kapetanka Anja Špoljar, Zala Lavrič in Ajda Burgar. Tekma je potekala v prijetnem, prijateljskem vzdušju, tudi rezultat srečanja je bil prijateljski, saj se je tekma končala brez zmagovalca. Rezultat srečanja je bil poravnan na 58.

extra liga

Ekipa Sive : Ekipa Oranžne 58:58 (13:15, 23:8, 11:17, 11:18)

Ekipa Sive: Tina More 7, Sara Jukič, Nika Premuž 2, Susi Rauter, Špela Kosem, Alina Seher, Lara Brezovec 5, Roberta Strocinger 5, Lejla Pamič 2, Korina Francišković 4, Rebeka Brkovič in Manja Slapšak 15

Ekipa Oranžne: Alja Samec 15, Nikita Trček, Ajda Burgar 4, Lucija Frlic 4, Kiara Marinič 4, Nina Domjan, Nina Vehar 2, Lejla Rošič 5, Zala Lavrič 9, Tjaša Senčar 1, Anja Špoljar 4 in Pia Zupan 10

MVP: Alja Samec

extra liga

Pred tem pa so potekale revialne tekme mlajših in starejših pionirk. Mlajše pionirke našega kluba, se zaradi turnirja v državnem prvenstvu, All Starsa žal niso udeležile. V kategoriji starejših pionirk pa so naš klub zastopale Nika Judež, Katja Vertuš in Aida Dizdarevič.

extra liga

 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO