U15: KRKAŠICE OSVOJILE BRONASTO MEDALJO!

Kot smo že poročali, se je v četrtek in soboto v Rogaški Slatini odvijal zaključek sezone za dekleta U15 na katerem so nastopile tudi naše košarkarice.

 dekleta U15

Na polfinalnem srečanju zaključnega turnirja so se Novomeščanke pomerile proti gorenjski ekipi Triglava. Tekma je bila izredno napeta in izenačena vse do zadnjih nekaj minut pred koncem srečanja. Ravno v ključnih minutah so Novomeščanke nekoliko popustile, kar je pomenilo, da je zmaga pripadla Gorenjkam.

KRKA – TRIGLAV 56:63 (15:11, 13:19, 16:13, 12:29)

Postava in strelke Krke: Godina, Jazbec, Selak 21, Strašek 4, Kristan, Dajčman 10, Horvat 9, Kirn, Gorše 6, Trontelj, Škoda 2, Novina 4.

STATISTIKA TEKME
POSNETEK TEKME
FOTOGALERIJA POLFINALA

 dekleta U15

V tekmi za tretje mesto so varovanke trenerja Matije Frančiča prikazale odlično igro, bile so zbrane skozi celotno srečanje, na koncu je to pomenilo, da so nasprotnice ugnale za dvanajst točk. Z zmago so si zagotovile tretje mesto v državnem prvenstvu in se več kot zasluženo veselile osvojitve bronaste medalje!

DERBY JEŽICA – KRKA 51:63 (11:21, 14:11, 15:13, 11:18)

Postava in strelke Krke: Godina, Jazbec, Selak 16, Strašek 8, Kristan, Dajčman 19, Horvat 14, Kirn, Gorše 4, Trontelj, Škoda, Novina 2.

STATISTIKA TEKME
FOTOGALERIJA TEKME
POSNETEK TEKME

 dekleta U15

Krkašica Neja Selak je bila izbrana v najboljšo peterko zaključnega turnirja, Franji Horvat pa je pripadla nagrada za najboljšo skakalko turnirja!

 dekleta U15

 Naslov državnih prvakinj je pripadel domači ekipi Janina, podprvakinje so postale Triglavanke.

dekleta U15

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO