ČLANICE Z IZJEMNIMI PREDSTAVAMI REDNI DEL LIGE ZAKLJUČILE BREZ PORAZA!

Drevi se je v Športni dvorani Marof odvil zadnji krog rednega dela mednarodne Extra lige. Novomeščanke so se pomerile proti gorenjski ekipi iz Kranjske Gore oz. Jesenic.

 clanice ŽKK KRKA

 

Krkašice so silovito otvorile srečanje in si že po prvi četrtini priigrale enajst točk prednosti. V drugi četrtini so svojo prednost še zgolj nadgradile ter se na daljši odmor odpravile z lepo popotnico v obliki sedemnajstih točk prednosti. Tretja četrtina je pripada gostjam, vendar končna zmaga naših košarkaric ni bila ogrožena, saj so zadnjo četrtino ponovno dobile in se zasluženo veselile nove zmage!

KRKA – KRANJSKA GORA JESENICE 67:50 (20:9, 15:9, 16:21, 16:11)

Postava in strelke Krke: Horvat 8, Windisch Mišjak 2, Selak 5, Sivonjić, Strašek 8, Bobić 21, Malenšek 8, Dajčman 11, Lavrič 4, Gorše.

Varovanke trenerja Saša Rebernika so v letošnji sezoni prikazale odlično igro, na desetih tekmah so zabeležile prav toliko zmag in se brez poraza podajajo na zaključni turnir najboljših štirih ekip! Krkašice so aktualne prvakinje lige in glede na prikazano je cilj v letošnji sezoni vsekakor ubranitev naslova prvakinj!

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO