Mladinke in kadetinje ponovno blestele!

V klubu smo minuli teden nanizali nove odmevne rezultate. Mladinke so zmago proti aktualnim državnim prvakinjam iz Celja, dodatno okronale z uvrstitvijo med najboljših šest ekip v Sloveniji. Kadetinje pa so si uvrstitev med dvanajst najboljših ekip v državnem prvenstvu, priigrale brez enega samega poraza

mladinke

MLADINKE so v letošnji sezoni nanizale štiri zmage ob zgolj enem, minimalnem porazu. Na zadnji tekmi minulo nedeljo, so se Krkašice pomerile proti favorizirani ekipi Cinkarne Celje. Po začetnem zaostanku šestnajstih točk, so Novomeščanke zrežirale preobrat in tekmo obrnile v svojo korist, kar se je na koncu poplačalo z izjemno zmago, ki je vodila tudi do uvrstitve med najboljših šest ekip v državnem prvenstvu!

 

CINKARNA CELJE – KRKA 72:74 (27:11, 13:18, 14:22, 18:23)

Postava in strelke Krke: Judež N. 2, Judež L .2, Prešeren 6, Malenšek 5, Burgar 9, Bobić 31, Mišjak 19.

 kadetinje žkk krka

KADETINJE so zaključile s prvim delom tekmovanja, v svoji skupini so trdno zasidrane na prvem mestu, s šestimi zmagami in brez poraza. Zadnjo tekmo rednega dela so odigrale proti ekipi Grosuplja, ki so jo dobile s petimi točkami prednosti. Ob tako izjemnem izkupičku so se dekleta seveda uvrstila v naslednji del tekmovanja, med dvanajst najboljših.

 

GROSUPLJE – KRKA 53:58 (10:16, 7:9, 19:16, 17:17)

Postava in strelke Krke: Strašek, Sivonjić 2, Judež, Prešeren 3, Selak 6, Malenšek 4, Horvat 19, Dajčman 3, Gorše, Mišjak 21, Trontelj .

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO