KRKAŠICE PONOVNO V TRENAŽNEM PROCESU!

Po (pre) dolgem prisilnem počitku so danes naše košarkarice lahko ponovno stopile na parket športnih dvoran in telovadnic ter opravile prve treninge v letošnjem letu! Vlada RS je namreč sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov. V Odloku je nekaj sprememb, ki v našem primeru omogočajo tudi izvajanje tekmovanj 1. SKL za mladinke!

 mladinke

Vsi smo že nestrpno in s pričakovanjem čakali dan, ko bodo naša dekleta lahko ponovno stopila na parket in opravila prvi trening! Vse selekcije kluba so danes, po skoraj štirih mesecih odsotnosti s parketov, le dočakale ta dan. Z iskrenim veseljem ter zagnanostjo so dekleta in trenerji ponovno začutili utrip tega, za nas najlepšega kolektivnega športa.

 u15

Veseli nas tudi dejstvo, da so zeleno luč za tekmovanje dobile mladinke, upamo, da se bodo v najkrajšem možnem času sprostila tudi tekmovanja za preostale kategorije. Vsekakor pa se morajo dekleta po tako dolgi odsotnosti najprej ustrezno pripraviti na tekme, ki se bodo predvidoma pričele po 3-4 tednih trenažnega procesa.

u13

 u15

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO