Krkašice pred ponovno zaustavitvijo tekmovanj, uspešno pričele z novo sezono

Že več kot mesec dni so naše košarkarice oddaljene od igrišč, skupnih treningov in tekem, kljub vsemu pa še vedno vestno trenirajo individualno in vzdržujejo svojo pripravljenost, kolikor se le da. Pred ponovnim zaprtem države, zaradi že vsem dobro znanih razlogov, so Krkašice uspešno štartale v sezono 2020-2021.

 

MLADINKE so pod vodstvom trenerja Saša Rebernika odigrale pet srečanj. Proti močnim nasprotnicam Triglava, Ježice, Akson Ilirije in Maribora so morale priznati poraz. Proti ekipi PRO – BIT Konjice pa so se veselile prve zmage.

 maldinketabela

KADETINJE, ki jih prav tako vodi trener Sašo Rebernik so v letošnji sezoni milo rečeno blestele! Odigrale so pet tekem in prav vse izredno prepričljivo dobile! Proti nasprotnicam Litije, Domžal ter Črnomlja so zabeležile visoke zmage, najmanjša razlika s katero so tekmo dobile je bila devetnajst točk prednosti!

 kadetinjetabela

DEKLETA U15:

A EKIPA:

Varovanke trenerja Matije Frančiča so uspele odigrati zgolj dve srečanji. Proti ekipama Akson Ilirije A in Črnomlja so se zasluženo veselile zmag.

 U15TABELA

B EKIPA:

Vodja B ekipe je v letošnji sezoni Uroš Jazbec, do sedaj pa so mlade, nadobudne košarkarice odigrale tri tekme. Uvodno tekmo proti ekipi Ledite so zmagale, ekipi Litije in Grosuplja pa sta bili premočni.

 u15btabela

DEKLETA U13, so pod vodstvom trenerja Matjaža Cerkovnika uspele odigrati dva turnirja državnega prvenstva. Na uvodnem turnirju, ki se je odvijal v Novem mestu so prepričljivo ugnale ekipi Črnomlja in Šentvida iz Ljubljane. Na drugem turnirju pa so morale priznati premoč ekipi Grosuplja, ponovno pa so ugnale ekipo Šentvida. Krkašice pa tudi v letošnji sezoni nastopajo v Mini pokalu, kjer branijo naslov podprvakinj. Odigrale so zgolj eno srečanje in se brez težav uvrstile v naslednji krog. Ekipo Litije so ugnale z rezultatom 74:24.

 u13tablea

DEKLETA U11 bi morale svojo sezono začeti januarja 2021 in močno upamo, da se bo to tudi zgodilo.

ČLANICE, ki tudi v letošnji sezoni nastopajo v mednarodni Extra ligi, zaradi vseh omejitev, še niso uspele pričeti z novo sezono.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO