14. srečanje s Krkinimi sponzoriranci

Naša generalna pokroviteljica Krka, tovarna zdravil, d.d. je pripravila že 14. srečanje s Krkinimi sponzoriranci, ki je tokrat zaradi epidemije COVID-19, potekal v virtualni obliki. Kljub spremenjenim razmeram so tudi letos izbrali tri izjemne mlade posameznike, ki so jim podelili priznanje Krkin talent leta 2019. Vsi prijavljeni pa so zasluženo prejeli priznanje za svoje športne, kulturne in druge dosežke. Med prejemniki priznanja je tudi naša igralka Sara Burgar.

KRKA GENERALNA   

 

Virtualno razglasitev Krkinih talentov leta 2019 si lahko ogledate na tej povezavi.

Predsednik uprave in generalni direktor Krke Jože Colarič je v video nagovoru letošnjim nagrajencem sporočil:

"Ponosni smo na vašo prizadevnost in trdo delo, ki se kažeta v številnih dosežkih na področju športa in kulture. S svojim zgledom prispevate k širjenju Krkine zaveze k zdravemu načinu življenja in Krkinih vrednot, ki so hitrost in fleksibilnost, partnerstvo in zaupanje, kreativnost in učinkovitost. Predvsem pa sporočate, da so prav te vrednote in pozitivne osebnostne lastnosti pomemben dejavnik uspeha ne glede na področje delovanja."

 

Posebno priznanje za uspešnost na tekmovanjih, za spodbujanje k sodelovanju, pošteni igri, zdravi tekmovalnosti, spoštovanju, strpnosti in za dejavno predstavljanje sponzorja je prejela tudi igralka našega kluba – Sara Burgar.

Krkini talenti leta 2019 so Kim Kastelic iz Namiznoteniškega kluba Krka, Toni Travnik iz Moškega odbojkarskega kluba Krka in Brina Kren iz Kulturnega društva Pihalni orkester Krka.

 sara burgar

Delo z mladimi je ključ za razvoj družbe

V Krki d.d. spodbujajo razvoj številnih dejavnosti. Še zlasti pa podpirajo klube in društva, ki mladim omogočajo vključevanje bodisi v rekreativni ali tekmovalni šport bodisi v kulturnoumetniške in druge dejavnosti. Trdno verjamejo, da so mlade generacije tiste, ki bodo s svojim znanjem, nadarjenostjo, trdim delom in vztrajnostjo ter s pomočjo staršev in mentorjev iskale odgovore na vprašanja sodobnega časa in pomembno prispevale k razvoju družbe. Prav zato bodo tudi v prihodnje podpirali projekte, klube in društva, ki v ospredje postavljajo delo z mladimi.

 

Iz Krke d.d. so sporočili tudi nekaj zanimivih statističnih podatkov:

V letu 2019 je kar 17 športnih in kulturnih klubov in društev nosilo Krkino ime. V njih je skupaj delovalo več kot 2900 mladih, mlajših od 18 let, učilo in motiviralo pa jih je 328 strokovnih sodelavcev. Organizirali in izvedli so 897 športnih in kulturnih prireditev, na domačih in mednarodnih tekmovanjih pa so prejeli številne pokale in medalje. Za Krko in za Slovenijo so nastopali v 24 državah po vsem svetu.

In za konec še dobre želje…

Vsem želimo, da bi lahko čim prej nadaljevali z ustaljenim načinom dela in srčno upamo, da se bodo lahko prav kmalu pomerili tudi na tekmovanjih.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO