FINALE MINI POKALA PRVI VRHUNEC LETOŠNJE SEZONE!

Dekleta U13 na dan žena, 8. 3. 2020, čaka izjemno pomembno srečanje, in sicer se bodo v finalu potegovale za osvojitev mini pokala! Mini pokal bo potekal v sklopu zaključnega turnirja Pokala članic, ki bo letos potekal v Domžalah. Vstop na tribune je prost!

dekleta U13

 

Letošnja sezona Mini pokala deklet je sedma po vrsti, v tekmovanju pa je sodelovalo 28 ekip. Naše košarkarice so na poti do velikega finala ugnale ekipe Triglava, Šentvida in Vipave. Z vsako od naštetih ekip so dekleta odigrala po dve srečanji in prav na vseh tekmah so slavile ter se tako v finale uvrstile brez izgubljenega srečanja!

Uroš Jazbec, trener:

"Z uvrstitvijo v finale Mini pokala smo z ekipo v letošnji sezoni presegli cilje, ki smo si jih zadali na začetku sezone. Čestitke dekletom, ki so prikazale odlične in borbene predstave ter se povsem zasluženo uvrstile v finale. V finalu si želim, da pokažemo svoje znanje, pustimo srce na igrišču in predvsem uživamo v igranju košarke."

 

V finalu, ki bo na sporedu ob 14:00 uri se bodo Krkašice pomerile proti starim znankam, ekipi Janine iz Rogaške Slatine. Za tiste, ki naših deklet ne boste uspeli bodriti v živo, bo na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije spletni prenos srečanja.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO