NAJMLAJŠE NADALJUJEJO ZMAGOVALNI NIZ!

Najmlajše pionirke so na domačih tleh ponovno dosegle dvojno zmago in nas tako še naprej ter iz tekme v tekmo navdušujejo! V letošnji sezoni so od osmih tekem, dosegle kar sedem zmag, poražene so bile samo na prvi tekmi sezone, še to zgolj za točko.

Najmlajse ŽKK KRKA

V telovadnici OŠ Grm so varovanke Matije Frančiča odigrale prvi turnir drugega dela tekmovanja. Na prvi tekmi so se pomerile proti ekipi Cerknice. Prvi del tekme so naša dekleta odigrala nekoliko slabše in so ob polčasu zaostajale za enajst točk. V drugem delu srečanja so krkašice zaigrale kot prerojene in z izjemno igro popolnoma onemogočile nasprotnice, saj so jim dopustile zgolj štiri dosežene točke, same po so jih dosegle kar 35! Novomeščanke so tako ponovno povsem zasluženo slavile!

KRKA – CERKNICA 52:32 (13:18, 4:10, 12:2, 23:2)

 Najmlajse ŽKK KRKA

Drugo srečanje so krkašice odigrale proti Gorenjkam. Gostujoča ekipa si je na štafetnih igrah, ki jih dekleta opravijo pred začetkom tekme, priigrala minimalno prednost. Novomeščanke so omenjeno prednost kmalu izničile in prevzele vodstvo, ki so ga do konca srečanja še stopnjevala ter se veselile nove, sedme zmage v letošnji sezoni!

KRKA – KRANJSKA GORA JESENICE 63:43 (10:17, 24:6, 12:7, 17:13)

FOTOGALERIJA TURNIRJA

Prihodnji vikend se dekleta odpravljajo na gostujoči turnir v Cerknico.

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO