IZJEMEN VIKEND: Uspešne tudi kadetinje in starejše pionirke!

Po vzgledu svojih starejših košarkaric iz članske ekipe so tudi mlajše selekcije, ki so bile minuli vikend aktivne na parketu, nadigrale svoje nasprotnice.

žkk krka

 

KADETINJE so se v zaostali tekmi tretjega kroga pomerile proti Primorkam. Novomeščanke so bile od prve minute izjemno razpoložene za met iz razdalje, tudi v obrambi niso popuščale. Vodstvo so krkašice imele v svojih rokah od prve do zadnje minute o čemer priča tudi dejstvo, da so dobile tudi vse štiri četrtine. Varovanke Matije Frančiča so v celotnem srečanju zadele izjemnih deset metov za tri točke.

KRKA – KOPER 64:35 (25:9, 13:8, 9:6, 17:12)

Postava in strelke Krke: Siročič 6, Kastelic I., Strašek 15, Burgar 13, Grobler 5, Košmrlj 7, Kastelic L. 6, Tojagič 2, Petrina 2, Dizdarevič 6, Novina 2, Bohte.

 ŽKK KRKA

STAREJŠE PIONIRKE so se tri kroge pred koncem drugega dela tekmovanja pomerile proti B ekipi Vipave. Na domačem parketu so krkašice odigrale zbrano in si že v prvi četrtini priigrale lepo prednost pred nasprotnicami. Skozi celotno srečanje so naša dekleta prednost vzdrževale in še malenkost povečevale ter si tako prislužile novo, že 13 zmago v letošnji sezoni! Prihodnji vikend bo za varovanke Matije Frančiča izredno pomemben saj se bodo dekleta pomerile proti ekipi Ines – ŠD Tabor Žiri, v primeru zmage se bodo krkašice uvrstile med šest najboljših ekip v Sloveniji!

KRKA – VIPAVA B 75:49 (24:11, 16:15, 16:11, 19:12)

Postava in strelke Krke: Vertuš, Medle, Siročič 12, Zoran, Grobler 6, Košmrlj 6, Kastelic L. 7, Burgar 29, Petrina, Dizdarevič 5, Tojagič 2, Novina 8.

ŽKK KRKA

 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO