Kadetinje nadigrale Črnomaljke, mlajše polovično uspešne

Sobotno dopoldne in del popoldneva je bil za naše mlajše košarkarice tekmovalno pester. Kadetinje so se na domačem parketu gladko odpravile ekipo Črnomlja, mlajše pionirke pa so se odpravile na gostovanje v Kranj kjer so bile polovično uspešne.

 zkk krka

Kadetinje so se v petem krogu drugega dela tekmovanja pomerile proti Črnomaljkam. Varovanke Matije Frančiča so od prve do zadnje minute vzdrževale hiter ritem srečanja, kateremu gostje niso mogle slediti. Novomeščanke so se tako zanesljivo in zasluženo veselile šeste zmage v sezoni!

KRKA – ČRNOMELJ 64:22 (29:10, 14:2, 10:4, 11:6)

Postava in strelke Krke: Kastelic I., Siročič 8, Strašek 2, Zoran 4, Gorjanec 6, Košmrlj, Kastelic L. 13, Burgar 25, Petrina 2, Bohte 4.

FOTOGALERIJA TEKME

MLAJŠE PIONIRKE so se tokrat odpravile na prvenstveni turnir v Kranj. Na prvem srečanju so se Novomeščanke pomerile proti Pivki. Novomeščanke so bile ves čas korak pred tekmicami in tako so tudi srečanje pripeljale do konca v svojo korist, slavile so 14 točkami prednosti. Na drugi tekmi pa so jim na sproti stale gostiteljice turnirja, ekipa Triglava. Varovanke Matjaža Cerkovnika so bile v treh četrtinah enakovredne nasprotnice, dve četrtini so tudi dobile, vendar so v prvi četrtini dopustile, da so gostiteljice preveč oddaljile in tako jih naša dekleta niso več uspela ujeti.

PIVKA PERUTNINARSTVO – KRKA 19:33 (1:8, 8:7, 2:4, 8:14)

TRIGLAV – KRKA 42:24 (15:4, 11:7, 9:7, 7:6)

Postava Krke: Novina, Judež, Jurečič, Horvat, Selak, Mišjak, Malenšek, Bašić, Voglar, Žagar, Juršič. 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO