Starejše pionirke zmagovalno vstopile v novo sezono!

Selekcija starejših pionirk je kot v prva v letošnji sezoni prebila led in novo tekmovalno sezono začela na najlepši možen način, z zmago seveda.

 Starejše pionirke ŽKK KRKA

 

Varovanke trenerja Matije Frančiča so v prvem krogu gostovale pri ljubljanski Iliriji. Krkašice so brez večjih težav pripeljale tekmo do konca v svojo korist, o čemer priča tudi dejstvo, da niso izgubile niti ene same četrtine.

ILIRIJA MLAJŠE – KRKA 41:75 (9:13, 12:23, 12:15, 8:24)

Postava in strelke Krke: Karlič, Judež 2, Siročič 22, Vertuš, Grobler 2, Košmrlj 3, Kastelic 3, Burgar 29, Gorjanec 1, Dizdarević 2, Rom 4, Novina 7

Matija Frančič, trener:

"Prva tekma v sezoni je vedno zelo pomembna in želeli smo jo kar se da najbolje odigrati. Glede na to, da smo igrali že ob 9h zjutraj, smo tekmo začeli nekoliko zaspano, brez prave energije. Že pri koncu prve četrtine, pa smo se prebudili in z nekaj dobrimi obrambami naredili rezultatski višek. V nadaljevanju smo igrali bolj zbrano in nasprotnicam nismo pustili lahkega koša. V napadu pa sem predvsem zahteval, da vadimo elemente, ki jih uigravamo na treningih. To nam je bolj ali manj dobro uspevalo, a imamo še kar nekaj dela, da odpravimo pomanjkljivosti. Igralkam čestitam za zmago, zaslužile so jo."

V naslednjem krogu se bodo dekleta na domačem parketu pomerile proti vrstnicam iz Črnomlja. Tekma se bo odvijala v nedeljo, 25. 9. 2016 ob 10:00, v športni dvorani Marof. Vabljeni, da spodbujate naša dekleta na poti do druge zmage!

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO