Priprave na prihajajočo sezono v polnem razmahu!

Nova tekmovalna sezona 2016/2017 je tik pred vrati, vse selekcije našega kluba že nekaj tednov pridno in zavzeto trenirajo.

Priprave

Pod vodstvom trenerjev so naše košarkarice trenirale na različnih lokacijah v Novem mestu. Na stadionu Portoval in na zunanjih igriščih Šolskega centra Novo mesto so dekleta opravljala kondicijske treninge ter tako pridobivale na fizični vzdržljivosti. V telovadnici OŠ Grm in ŠD Marof pa so trenerji poskrbeli, da so na dekleta prenesli svoje taktične zamisli za novo sezono.

V sezoni, ki je pred nami bomo v slovenski ligi nastopali s štirimi selekcijami mlajših kategorij. Članska ekipa je bila zaradi objektivnih razlogov primorana izstopiti iz nastopanja v 1. SKL. Kljub vsemu bomo v klubu ohranili člansko ekipo, saj bodo dekleta nastopala v mednarodnem ligaškem tekmovanju, ki zajema ekipe iz Slovenije, Hrvaške, Italije in Avstrije. 

Trenerski kader v prihodnji sezoni ostaja nespremenjen, za razvoj novomeške ženske košarke bodo še naprej skrbeli Sašo Rebernik, Matija Frančič, Matjaž Cerkovnik in Slavko Seničar.

Priprave

 Dekletom in trenerjem želimo uspešno sezono! 

AKTUALNI REZULTATI

Rezultate, razporede in lestvice posameznih kategorij lahko sicer spremljate na uradni strani KZS

NAPOVEDNIK TEKEM

Generalni sponzor:

krka 

 Septabene

Glavni sponzor:

Sava

Ostali sponzorji:

fs prevozi

Impreso

                                                            Gostišče Loka d.o.o.

MO NOVO MESTO